Kaasasolnud viskeliin aitas inimest päästa.


Võhandu jõel, Leevist allavoolu on Kintsi müüri all järsk S kujuline kiirevooluline lõik. Tamulast startinud ja iseseisvalt marsruuti läbinud paarissüst ei suutnud S-i ära lõigata, kandus keset jõge puudesse ja läks ümber. Üks aerutaja sai kaldale, teine pääses saarekesele. Süst koos mobiilide, köite ja aeruga kandus allavoolu.
Tulin rabamatkalt, põikasin Leevile Kintsialust veeseisu luurama ja sattusin otse sündmuste keerisesse. Õnneks oli kaasas viskeliin ja internetiühendusega telefon. Saime internetist aerutajate kaldajulgestaja telefoninumbri ja kutsusime appi. Videos oli edasine juba näha. Paaril oli õnne, saime kätte nii inimese kui varustuse. Õnneks olid mõlemad aerutajad hästi kaitstud, seljas kalipsod.

Kommentaarid

  1. Põnev pealkiri ja sisu tutvustuski on huviäratav. Privaatse filmilõigu vaatamiseks aga peab kellegi sõbrakutset aktsepteerima - kahjuks ei oska selle teabega midagi peale hakata

    VastaKustuta
  2. Video on nüüd avalik. YouTube'i seade on vaikimisi "private". Hommikul oli jõele rutt, unustasin kontrollida. Tänu Aivar, et tähelepanu pöörasid!

    VastaKustuta

Postita kommentaar