Tartu Aardejaht. Kuidas muuta sündmus meeldejäävaks?

Vahva kui spordipäev, koolitus, seminar või konverents kujuneb meeldejäävaks. Et  see juhtuks, oleme välja töötanud uue meeskonnamängu, mis põhineb orienteerumisel Tartu linnas. Mäng sobib hästi aktiivseks pausiks, seminaride/ konverentside vahele ning firmaüritusteks. See on hea võimalus liikuda värskes õhus ja tutvuda linnaga.
Linnaorienteerumine on lõõgastav, lõbustav  ja inimesi ühendav meeskonnamäng, mida võib nimetada ka terviseliikumiseks. Mäng aitab kaaslasi tundma õppida, koostööd ja juhtimisoskust arendada, ning avastada Tartu senitundmatuid paiku.
Mängu rikastavad põnevad ülesanded, mis nõuavad taiplikkust, loogilist mõtlemist ja kiirust.
Mängijad loositakse võistkondadesse. Juhendamisel jagatakse võistkondadele linnakaart, vihjeteleht ja ristsõna. Mäng põhineb vihjetel, mille abil tuleb leida punktid linnas ja lahendada seal ülesanded. Ülesannete tulemused kantakse ka ristsõnasse.  Ühest viimastest punktidest leitakse koodileht, kuhu kantakse vastus ristsõnast. Kood avab tee auhinnani, mis paikneb salajases punktis. Esimesena salapunkti leidnud meeskond võidab aardekirstu, järgmised lohutusauhinnad. Mängu kestvus on 2,5 tundi. Mäng aitab:
  1. Liidriomadustel avalduda
  2. Suhtlusel edeneda
  3. Kaaslastega arvestada
  4. Meeskonnatöö oskusi parandada
  5. Kaasamist suurendada- haarata inimesi probleemide lahendamisse
  6. Head enesetunnet luua
  7. Emotsioone tekitada
  8. Meeldejäävaid mälestusi jätta
Esimeste mängude lõpus, meeskondade kohtudes, oli muljeid ja elevust nii palju, et oli keeruline osalejaid sööma saada.
Ole  Sina see, kes kaaslasi linnaseiklusega üllatab. Seiklusmängu kohta täpsemat infot leiate siit.
Vaadake veel ka teisi meeskonnamänge

Kommentaarid