Matkajuhi aasta (meedias ja päevikutes).

Head uut matkaastat kõigile! Aasta esimestel päevadel on hea tagasi vaadata. Aastavahetusel 2007/2008 tähistasime Schengeni lepingu jõustumist süstamatkaga Koiva jõel, märts algas suusamatkaga Venemaale Koola poolsaarele Hibiinide mäestikku, aprillis matkasime 3 nädalat Aafrikas Namiibia mägedes ja kõrbetes, aasta keskpaik möödus Eestimaal matkatööd tehes ning novembris kolasime seljakotiränduritena Indias Goa provintsis. Meie rahvas seikles ka Saaremaal ja Ruhnus, veelkord Koival ning osales Tšehhis Euroopa Rändurite Assotsatsiooni aastakonverentsil. Goa seljakotireisi kajastas "Sakala" ajakirjanik Egon Valdaru oma artiklis: "Päikeseretk India rikkaimas osariigis Goas"
Matkajuhi tegemistest ja plaanidest kirjutas ka Põlvamaa ajakirjanik Raivo Sihver ajalehes "Koit". Aasta saavutuste poolele saab kirjutada matkade korraldamise alase koostöölepingu Riigimetsa Majandamise Keskusega. Sündmust kajastas Kanal 3 (Roheline Patrull); infoturism.ee; rmk.ee; bioneer.ee; eramets.ee; maaturism.ee; matkaliit.ee. Rõõm on tõdeda, et meie matkajate arv on kasvanud ja tundub, et uuel aastal edasi arenev kvaliteedijuhtimise süsteem lubab seda veelgi suurendada.
Eriti rõõmsad aga oleme, et Matkajuhi kliendid on võtnud vaevaks oma blogides oma kogemustest meie matkadel kirjutada. Aitäh Siljale ja Tiinale!

Kommentaarid