Kilde Tartu Olerexi Paadimaratonist

Olerexi Emajõe Paadimaraton toimus 26.06. 2011 Olgu ette öeldud, et Olerexi Tartu Paadimaratoni ametlikud tulemused leiab korraldaja veebilehelt.
Matkajuht rentis seekord maratoniks süstasid ja kanuusid ning seega olime kõrvaltvaatajateks ja kaasaelajateks.
Ilm stardihetkel Jõesuus oli superhea. Pisut pilve päikese ees ja nõrk läänetuul. Ees ootas 55 km distantsi kahe kontrollpunktiga Rekul ja Käreverel.
Start lasti lahti Võrtsjärvel ja kõik kulges rahulikult kuni Jõesuu vana sillani. Seal jõgi kitseneb, alused koondusid ning tekkiski avariiolukord. Aeglasemalt liikunud kahene süst jäi ette kirikuvenele, sellel ei õnnestunud kokkupõrget vältida ning süst läks kummuli. Üks süsta aerudest jäi kirikuvene tüüri taha kinni ning aeruga sõideti mõnda aega edasi, seda märkamata.



Finiš paiknes Tartus ülikooli spordihoone lähedal ning poole kolmest alates hakkasid võistlejad saabuma.
Vaatemäng pealtvaatajatele - Lembit Uudsemaa ja Co näitavad kahese süstaga eskimopööret:



Maratoni korraldus üldjoontes oli hea ja ladus. Plussidena võiks nimetada pealtvaatajate väga head informeerimist ja üldiselt ladusat korraldust. Miinustena enesedeklaratsioonide suhteliselt kaootilist allkirjastamist ja stardi korraldust. Alguse asi, küllap uuel aastal paremini. Edu korraldajatele!
Samast sündmusest: Nästiku blog, SK Pirita blog, Kajak foorum 

Kommentaarid

  1. väga hea sõit, piisavalt jätkus motti, pulss töötsoonis ca 5 tundi. Algo jäi püüdmatuks. 3 x 1 min stabiilselt liikus eest ära.

    VastaKustuta
  2. Tiptop üritus!:) ilmaga joppas, kuna tegelikult lubas veel mõned päevad varem sellist kahtlast värki taevasse. Tänaseks on õlad ja selg ka juba paranenud...

    VastaKustuta

Postita kommentaar